Renault Dacia medianav navigáció térkép frissítés tolató kamera
Felhasználó Eladó
Ár nélkül

Renault Dacia medianav navigáció térkép frissítés tolató kamera

Győr, Sopron, Pápa, Bp. Kisztállással Győr Győr-Moson-Sopron Feltöltve: 2018/02/05


Az általunk frissített készülékek jövőbeni frissítése nálunk ingyenes! A mindenkori legújabb Európa térképeket tartalmazza, de egyedi igények is megoldhatóak.
Érdeklődni kérem csak telefonon, munkaidőben, a bekapcsolt készülék mellől. Bluetooth kihangosítót legyen szíves közben kikapcsolni. Mindezt azért, mert szükség lesz pár információra 8softver verzió szám, térképek és azok adatai stb.) a készülék menüjéből és az autóról (évjárat, hó, származási ország, stb.), ezek hiányában nem tudunk konkrét információt adni.
Csak a Medianav 1 és Medianav Evolution típusú 7 coll érintő kijelzős navigációs fejegységekhez van, a legrégebbitől a legújabb szoftververzióig. Más autó és készülék típushoz nincs, másban nem tudunk segíteni!
Medianav típus az alábbi autókban található:
Renault: Captur, Clio4, Clio4 Grandtour, Trafic
Dacia: Duster, az új Duster2 , Dokker (Van és személy változat), Logan, Logdy, MCV, Sandero, Sandero Stepway
Opel: Vivaro
Fiat: Talento
Lehetőség van a korábbi Medianav típusú készülékekre az újabb Evolution típusok menü rendszerének telepítése is. Bővebb beállítási menü, jobb navigációs felület, könnyebb kezelhetőség, nagyobb tolatókamera kép érhető így el.
Ár program változattól függően 15-30ezer Ft között. A Clio 4 Akize felszereltségű autókban, amelyekben benne van a Media nav készülék, de nem működik benne a navigáció, annak az aktiválását is meg tudjuk csinálni. Átvehető Győr és Sopron mellett, időnként Pápán is, kb. 1-1.5 óra, helyszínen megvárható. Egyéb helyszínek kiszállási díj ellenében Pl. Bp-re 10000Ft/autó, minimum 2 autótól.
Tolatókamera beszerelés (amelynek képe a medianavon automatikusan megjelenik rükvercbe kapcsoláskor) kamera típustól és elhelyezéstől függően kb. 3 órát vesz igénybe, ára 45000-55000Ft között kompletten beszerelve anyagokkal, softveres aktiválással. Műhelymunka, kiszállással nem elvégezhető.
Kereskedéseknek, szervizeknek, vagy bármely ügyfélnek ha úgy kívánja, a postán elküldött készüléket is tudjuk programozni, javítani, aznapi postával visszaküldeni.
Figyelem!!! A belepiszkált, softver módosított (amennyiben nem gyári program a naviextras oldaláról), stb. készülékek felárasak!!! Ez minden esetben kiderül, és ha nem jelzik előre, a készülék is tönkremehet miatta! Tapasztalataink alapján sajnos egyre több az ilyen (külföldről behozott autóknál is), amikbe interneten látottak alapján belepiszkálnak, és módosul a szoftver tartalom, vagy rosszabb esetben tönkremegy. Ezek szinte biztos, hogy nem oldhatóak meg 1-1.5 óra alatt mint alap esetben, és feláras.


Gépjármű adatai

Nem
Nem

Üzenet küldése a hirdetőnek

2015 © aprón.hu Minden jog fenntartva. | Szükséged van valamire? Keresd az aprón! Meguntál valamit? Add el az aprón!